Karen Damen speelt in de Vlaamse serie Milo een rol van een ambitieuze moeder met een goed hart maar die over lijken gaat om haar twee dochters naar de top te katapulteren. In Dag Allemaal geeft Karen aan dat ze ook in het echte leven erg veel overheeft voor haar zoon Sky.

“Ik weet nog hoe, toen ik bij K3 zat, ouders soms tegen ons zeiden: ‘Ik doe dit anders nooit, maar mijn dochter is zo’n grote fan’”, gaat de zangeres van start. “Toen heb ik beseft: voor een kind doet een mens alles, zelfs de grootste gêne overwinnen om op iemand af te stappen en een foto of handtekening te vragen.”

Sinds de komst van haar zoon ziet Karen in dat ze zichzelf niet meer het belangrijkste vindt. “Mijn kind is nu het belangrijkste in mijn leven. Als hij gelukkig is, dan ik ook. Als Sky morgen een dagje naar zee wil, dan stap ik in mijn auto en breng ik hem.”

Eén ding is zeker, Karen zal zich zeker kunnen inleven in haar nieuwe personage.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.