Medium Marion Berndsen bekijkt in Story wat de toekomst voor André Hazes in petto heeft.

Het is geen geheim dat André van plan is om zich terug volledig op zijn zangcarrière te storten. Marion geeft echter aan dat ze voelt dat de tijd daar nog niet rijp voor is. “André heeft niet voldoende energie”, geeft ze aan.

Ook over de relatie met zijn moeder Rachel heeft Marion een uitgesproken visie. De onenigheid tussen moeder en zoon zou volgens haar tijdelijk zijn. “Ik zie Rachel heel erg naar voren komen. Er komt weer contact. Ze let op hem. Alsof ze hem ook wil sturen.”

Een trend die Marion ook bij zijn partner Monique Westenberg ziet. “Hij moet goed uitkijken dat hij niet ergens in wordt gemanipuleerd. Hij heeft geen kracht om zich te verdedigen en dan ben je vatbaar voor manipulatie.”

Volgens de medium is het noodzakelijk dat André in de toekomst sterker wordt, zodat hij zich beter kan weren tegen dit manipulatief gedrag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.