Er zullen maar weinig mensen zijn die zo hard hebben uitgekeken naar de kerstvakantie als koningin Máxima, zo kunnen we opmaken uit een artikel in Story. Het is namelijk voor het eerst sinds lang dat de hele koninklijke familie herenigd is.

Naar goede gewoonte brengt het gezin de kerstperiode door in Argentinië waar ze kunnen genieten van de heerlijke zomerzon. In de Argentijnse media staat de lezen dat de familie dit jaar in Los Angostura verblijft. Daar zouden ze verblijven in een luxe chalet op tien kilometer van het stadscentrum.

Nog een opsteker voor de koningin is dat ze in Argentinië herenigd is met haar broer Martin. Deze runt er een lokaal restaurant Tinto Bistro. Tijdens de kerstperiode treedt Martin ook regelmatig op met zijn rockband Papas Bravas waar Martin de zanger is.

Het mag duidelijk zijn, deze vakantie zal de batterijen van de koningin helemaal opgeladen hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.