Hoewel Anouk de liefde eigenlijk al had opgegeven, is ze toch erg blij dat ze haar grote liefde Dominique Schemmekes een kans heeft gegeven. Al heeft dit behoorlijk lang geduurd, zo blijkt uit een artikel in Party.

“Ik vertrouwde niemand en zéker geen man. Ik heb hem dat ook gezegd dat ik wantrouwig was en overal wat achter zou zoeken”, gaat Anouk van start. “Er zijn voor hem momenten geweest die echt niet leuk waren. Hij heeft hard voor mijn liefde gevochten.”

Ondanks al de moeite die Dominique deed, zijn er toch periodes geweest dat de zangeres de handdoek in de ring wou gooien. Gelukkig heeft Anouk dit niet gedaan en is in plaats daarvan samen met Dominique naar een communicatiecoach gegaan. Iets wat de zangeres al veel eerder had moeten doen, zo geeft ze zelf aan.

“Als er weer een relatie stukliep, dan dacht ik namelijk altijd dat de ander verkeerd zat. Maar op een gegeven moment realiseerde ik me: joh, zou het dan misschien ook een piepklein beetje aan mij hebben gelegen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.