Op 11 juni 2022 stapte Anouk in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dominique Schemmekes. Hoewel ze zielsgelukkig is met haar partner was de zangeres toch erg terughoudend om in het huwelijksbootje te stappen, mede omdat de zangeres al twee scheidingen achter de rug heeft.

“Ik ben twee keer eerder getrouwd geweest in gemeenschap van goederen. Achteraf heel naïef”, gaat Anouk van start in Party. “Na de scheidingen moest ik wel even opnieuw beginnen en een potje opbouwen. Maar ik was jong, ik kon daarna weer beginnen met bouwen.”

Uit deze fout blijkt de zangeres nu toch geleerd te hebben en stelde als voorwaarde dat ze dit keer enkel wou trouwen zonder gemeenschap van goederen.

Een beslissing waarin Dominique zijn vrouw voor de volle 100% in steunt. “Hij begreep dat. Sterker nog, hij wilde alles tekenen, zolang ik maar zijn achternaam zou aannemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.