In Weekend vinden we het grote royaltyrapport terug waarin het magazine de prestaties van ons Nederlands Koningshuis onder de loep nemen.

Uit dit onderzoek blijkt dat koningin Máxima het meest zichtbare lid is van de Koninklijke familie, dit houdt in dat ze in 2023 meer gefotografeerd is dan wie ook van onze royals. Wie ‘Máxima’ zou intypen in de databank van het ANP zou maar liefst 23.033 beelden van onze koningin terugvinden in 2023.

Het afgelopen jaar had de koningin ook meer afspraken dan het jaar voorheen zo blijkt. Met 187 afspraken in de agenda, heeft ze het dit jaar een dikke 60 afspraken meer afgewerkt dan het jaar voordien. Let wel, hierbij tellen we de wekelijkse vergaderingen die ze met haar staf heeft, niet bij.

Een grote reden van deze toename valt natuurlijk te wijten aan het feit dat 2023 een corona-vrij jaar was en dat alle afspraken dus netjes konden doorgaan zoals gepland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.