In een interview in Story vertelt Frans Duijts dat hij al van relatief jonge leeftijd bij zijn vader in het bedrijf aan de slag was. Hierdoor werd de zanger erg gedisciplineerd én verdiende hij een centje bij.

“In het weekend was ik de gevierde jongen, omdat ik geld had”, gaat Frans van start. “Ik kon de drankjes voor de meiden betalen. Ik was ook best een versierder. Op mijn achttiende ontmoette ik mijn huidige vrouw Marloes, maar voor die tijd heb ik wel het een en ander uitgespookt met meisjes. Ik vind ook dat dat moet. Dan weet je wat er te koop is. Dat vertel ik onze dochters ook. Blijf niet bij je eerste vriendje hangen. Het is vervelend wanneer het uitgaat, maar hij is niet de enige.”

Ondertussen lijkt Marloes voor Frans wel de enige te zijn. “Ze speelde hard to get. Dat heeft bijna een jaar geduurd. Totdat zij van mij geen aandacht meer kreeg. Toen begon ze me te missen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.