Het gezinsleven van Wilfred Genee en zijn vrouw Lili staat vooral in het teken van de carrière van de presentator, zo staat in Weekend te lezen.

“Ik ben veel meer thuis dan hij”, gaat Lili van start. “Maar hij gunt me ook dat ik mijn ding doe.” Mevrouw Genee geeft aan dat ze een echte huismus is geworden, dit in tegenstelling tot haar echtgenoot die altijd op de baan is voor zijn job.

Dit is echter niet het enige verschil tussen het paar, ze zouden volgens het weekblad zelfs ware tegenpolen zijn. “Lili is spiritueel, ik ben enorm rationeel”, zo geeft Wilfred zelf aan.

“Ik had voor mijn verjaardag een keer een transcendente meditatie voor twee gevraagd. Toen moest hij wel mee”, vertelt Lili enthousiast. Een waar succes zo blijkt, want Wilfred zou volgens zijn vrouw zelfs een tijdje gemediteerd hebben in de auto voor de uitzending.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.