Het zijn spannende tijden voor Hanne, Julia en Marthe, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. Het drietal staat namelijk voor het eerst op de planken als ware musicalsterren in het stuk “De 3 Biggetjes”.

Wanneer de reporter van het weekblad vraagt wat de boodschap is die de meiden met hun musical willen overbrengen, geeft Hanne aan dat liefde iets is wat je kan overvallen. “En dat het niet uitmaakt op wie je verliefd wordt, zoals de biggen en de wolven in de musical.”

Volgens Hanne is liefde het allerbelangrijkste en zolang dat er is, dan moet je ervoor durven gaan. Hoe moeilijk dat soms is.

Collega-actrice Nurlaila Karim geeft aan dat het een universele boodschap is. “Het maakt niet uit hoe je eruitziet, van welk ras je bent, of in het geval van de musical ‘De 3 Biggetjes’ van welke diersoort. Deze boodschap aan jonge kinderen overbrengen, is heel mooi.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.