De carrière van Danny de Munk lijkt terug op het goede spoor te zitten nadat het Openbaar Ministerie de verkrachtingszaak heeft geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Zo is de ster regelmatig op de bühne te zien en doet hij mee aan ‘Het Perfecte Plaatje’ en ‘Secret Duets’.

Toch vindt de ster het jammer dat je in Nederland meteen voor een tribunaal wordt gegooid, zo vertelt hij in Story. “Waarbij ik wel moet zeggen dat elke zaak anders is, sommige dingen zijn immers wel waar, maar ook dan geldt: het is wat het is. Ik heb niets te verbergen. Daarom ging ik ook vrij snel weer aan het werk.”

De grote schuldigen in dit hele verhaal is volgens Danny de maatschappij en het Internet. “Iedereen leeft vandaag de dag wat meer voor zichzelf. Dat past niet bij mij. De tijden zijn veranderd… Berichtgeving is vaak een klusterbom. Als ik een scheet laat, eindigt dat in een rioolput. En dan is het aan mij om te bewijzen dat het een scheet was. Internet is een gevaarlijk medium.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.