Tom Groot, bekend uit Boer Zoekt Vrouw 2014, presenteert ondertussen al negen jaar Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Iets wat de boer uitstekend bevalt, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Libelle.

“Ik had nooit gedacht dat ik ooit voor de tv zou werken”, gaat hij van start. “Die wereld voelt heel ver weg voor een jongen van het platteland. Maar toen RTL me vroeg voor Eigen Huis & Tuin, leek me dat wel wat omdat het zo dicht bij me ligt.”

Wanneer de reporter vraagt of er nog andere programma’s zijn waar Tom van droomt, geeft hij al lachend aan dat hij Boer Zoekt Vrouw wel zou willen presenteren.

Ook Expeditie Robinson is wel iets waar Tom graag aan zou willen deelnemen. “Maar vanwege de tulpen en Eigen Huis & Tuin is het nu moeilijk om er wekenlang tussenuit te gaan. Wie is de Mol?, Het Perfecte Plaatje of De Verraders vind ik ook fantastische programma’s maar dat kost ook veel tijd. Nou ja, misschien moet ik het toch maar eens gewoon doen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.