In Party staat te lezen dat in 2024 het zesde seizoen van “De Verhulstjes” van start gaat. Wanneer de reporter vraagt of de zakenman het idee heeft dat mensen door de realitysoap een ander beeld van hem hebben gekregen, geeft hij aan dat hij vermoedt dat dit inderdaad het geval is.

“Ik denk dat de mensen hebben ontdekt dat wij ook maar zijn wie wij zijn, en dat wij ook met dezelfde domme problemen geconfronteerd worden in ons leven als iedereen”, gaat hij van start. “En dat het belangrijkste in het leven een goede band is met je kinderen, met je vrouw, en dat dit losstaat van hoeveel geld je hebt, wie je bent of wat je doet.”

Volgens Gert is die herkenbaarheid een belangrijk deel van het succes van de serie. “Heel veel mensen herkennen zich in de situaties die wij meemaken en dat maakt het leuk voor de vele kijkers. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een huisdier, of dat je als man op de tweede plaats komt na de hond. Ook dat herkennen heel veel mensen, denk ik, dat je als man eigenlijk niet meer meetelt als er een hond in huis is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.