In Party lezen we dat Ladies of Soul hun comeback plannen in april 2025 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hoewel Glennis Grace plaats moet maken voor de terugkerende Trijntje Oosterhuis, heeft de formatie er erg veel zin in. Toch was hun terugkeer niet evident.

“De pandemie heeft ons op achterstand gezet”, gaat Trijntje van start. “Wij hebben allemaal wel tien keer een tour moeten afzeggen en weer opnieuw moeten boeken. Je moet je voorstellen dat dit mentaal een litteken geeft, want je moet die klappen opvangen en ook de motivatie blijven houden.”

Wanneer de dames in 2022 eindelijk terug op de planken zouden kunnen gaan staan, werden de optredens van de ene dag op de andere geannuleerd omwille van het Jumbo-incident waar Glennis bij betrokken raakte.

Hoewel dit een erg zware periode was voor de band, wil Candy Dulfer toch nog meegeven dat het teleurstellen van de 150 mensen met wie ze samenwerkten, het moeilijkst was van alles.

Laten we hopen dat de dames in april 2025 er een spetterende comeback van kunnen maken!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.