Hans Klok en zijn grote liefde Dann van Ling hebben na meer dan twee jaar verloving besloten om in het huwelijksbootje te stappen, zo staat in Weekend te lezen.

“Ja, trouwen doen we ook nog even dit jaar”, gaat de illusionist dollend van start. “Dat moet gebeuren. Dat zouden we in 2022 doen, maar we hebben het een beetje vooruitgeschoven doordat we gewoon erg druk waren.”

Een groot feest wil Hans er in ieder geval niet van maken. “Ik denk dat het een heel simpele bruiloft wordt met een paar mensen. Ik heb een groot feest gegeven toen we gingen emigreren naar Las Vegas. Dan sta je de hele avond handjes te schudden. Dat vond ik eigenlijk een beetje te veel. Dus het wordt een beperkte gastenlijst.”

Uiteraard is de vraag of Hans een magisch element aan zijn bruiloft gaat toevoegen, maar vooralsnog blijft de illusionist daar nog raadselachtig over. “Wie weet. Misschien spring ik wel uit een taart”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.