In Party staat te lezen dat de topserie Gooische Vrouwen op het einde van 2024 opnieuw op de buis zou te zien moeten zijn. Onlangs zijn namelijk de opnamen van start gegaan.

Net zoals in de vorige seizoenen zien we Tjitske Reidinga stralen in de rol van Claire, Susan Visser als Anouk en ook Lies Visschedijk zal opnieuw de rol van Roelien vertolken.

Uiteraard is ook Linda de Mol van de partij, al stellen fans zich wel ernstige vragen bij het engagement van de koningin van SBS6. Deze hadden namelijk verwacht dat Linda volop interviews aan het geven zou zijn om het nieuwe seizoen te promoten, het tegenovergestelde lijkt echter waar, een complete radiostilte.

Wanneer Linda dan nog op de meest recente foto’s telkens erg nors kijkt, doen geruchten al snel de ronde dat er iets niet goed zit bij de Gooische Vrouwen.

Party stelt zich ook de vraag waarom Linda niet verplicht wordt door haar broer John de Mol om promotie te doen van de remake van Gooische Vrouwen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.