Uit recente polls blijkt dat het koningshuis aan populariteit blijft verliezen. Sterker nog, het aantal mensen dat de monarchie steunt is zelfs historisch laag. De pr-afdeling van onze royals gaat dus snel moeten ingrijpen om het zinkend schip te redden, al lijken ze hulp te krijgen uit een wel erg onverwachte hoek.

Onlangs werd namelijk de Videoland-reeks “Máxima” gelanceerd, een serie die gaat over het leven van Máxima tot aan haar verloving met Willem-Alexander. Hoewel er uiteraard gehoopt werd op een succes, overstijgt de serie echter al de verwachtingen.

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp geeft in Party aan dat het haast niet anders kan dat deze serie één van de grootste kijkhits van 2024 gaat worden. “Wat zal het koningspaar uiteindelijk blij en dankbaar zijn dat Videoland deze serie heeft gemaakt. Volgend jaar zal de populariteitsvlag er een stuk beter bij hangen, dat kan niet anders”, zo besluit Nijkamp.

Afwachten dus tot de nieuwe royalty-polls verschijnen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.