Op 14 mei was het eindelijk aan Rachel Hazes om haar versie van de feiten te geven omtrent de rechtszaak die de weduwe heeft aangespannen tegenover haar dochter Roxeanne, vriendin Marieke van Beek en vriend Robert Arjan Israël. Dit in het kader van het wanbeheer van haar bedrijven dat volgens Rachel zou plaatsgevonden hebben tijdens haar afwezigheid.

“Ik heb echt uitgekeken naar deze dag”, gaat Rachel van start in Party. “Ik was er ook helemaal niet nerveus voor!”

Volgens de weduwe zou haar getuigenverhoor om een aantal hoofdpunten gedraaid zijn. “Marieke van Beek is destijds een coachingstraject aangegaan bij één van de andere gevolmachtigden, Robert Arjan Israël. De ene gevolmachtigde van mijn bedrijf betaalde de andere gevolmachtigde 24.200 euro in één keer vanuit mijn zaak. Vlak na de betaling van de factuur hebben we vergaderd en ze hebben mij er nooit iets over gezegd. Ik vind die gang van zaken dubieus. Net als de poging tot verkoop van mijn bedrijf Melvin Produkties. Ook vind ik Mariekes administratie met de ontbrekende bonnetjes rammelen. Ze heeft in één jaar in totaal een kleine 65.000 euro aan Israël betaald. Die zijn wel gefactureerd als werkzaamheden, maar ik wist er niets vanaf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.