Tijdens een interview in Party vertelt Ben Cramer vol trots over zijn kinderen.

Over zijn dochter Shanna, bij wie een aantal jaar geleden MS werd vastgesteld, maakt de zanger zich natuurlijk net iets meer zorgen dan over zijn andere kinderen. Toch is hij overduidelijk erg trots op haar. “Shanna woont in een prachtige flat in Hilversum, ze heeft een leuke lieve vriend en is zeer tevreden”, geeft hij ook nog terloops mee.

Ook Pascalle heeft een uitstekende partner gekozen volgens Ben en dochter Nicole staat dan weer heerlijk positief in het leven volgens de zanger.

“Ik heb ook nog twee zoons, met hen gaat het prima. Tom werkt bij Arcadis, hij is architect voor onder andere snelwegen. Hij doet het geweldig en woont in Hilversum. Mijn andere zoon Vincent, voor hem neem ik ook mijn petje af. Hij rijdt momenteel op een tankwagen. Man o man, wat zijn die dingen groot zeg. Eerst was hij kok, maar op een gegeven moment wilde hij dat niet meer. Toen heeft hij een hele omscholing gedaan.”

“Geweldig toch? Ik ben trots op al mijn kinderen.”, besluit een fiere vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.