In Story lezen we dat Patty Brard lange tijd aanzien werd als een dief binnen haar familie omdat ze geld zou vervreemd hebben van haar ouders. Patty zelf verduidelijkt dat ze gewoon geleend geld heeft teruggestort gekregen maar dat haar zus haar familie heeft gemanipuleerd.

“Dat hebben we tien keer geprobeerd te weerleggen aan mijn vader, maar hij had een herseninfarct gehad en kon niet meer rekenen. Ook mijn dochter was er door alle verhalen van overtuigd dat ik een dief was, waardoor ik haar elf jaar niet meer heb gezien”, klinkt het.

Hierdoor was Patty lange tijd persona non grata in de familie en heeft ze hierdoor de uitvaart van haar vader gemist. “Drie dagen na zijn overlijden hoorde ik via gezamenlijke vrienden dat hij was gestorven. Mijn zus heeft ons contact de laatste jaren van zijn leven onmogelijk gemaakt, door hem valse informatie over mij te verschaffen.”

Na verloop van tijd heeft Patty gelukkig het contact met haar moeder kunnen herstellen, waardoor ze nog enkele jaren samen hebben kunnen doorbrengen alvorens haar overlijden in 2021.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.