De Oranje-gekte slaat opnieuw toe want het Europees Kampioenschap voetbal draait weer op volle toeren. Uit een interview dat Jannes gaf aan Party, blijkt dat de zanger hoge verwachtingen heeft.

“We gaan zéker voor de finale en ik denk persoonlijk dat dat dan Oranje tegen Frankrijk zal zijn”, gaat Jannes van start. “En in de halve finale verslaan we Duitsland! Dat hoop ik althans.”

De zanger heeft dan ook het volste vertrouwen in coach Ronald Koeman. “Het is een gevoelsmens en je ziet nu al in het team zelf, er hangt een mooie, goeie sfeer. En als hij die sfeer vast kan houden en duidelijk is wat hij graag zou willen zien, dan gaat Nederland voor een verrassing zorgen, hoop ik. Ronald heeft bewezen een goeie trainer te zijn. Hij heeft veel mensenkennis. Het is een nuchtere jongen uit het noorden van het land, hij staat met beide beentjes op de grond. Ik hoop dat het lukt voor hem, het hele team en voor heel Nederland.”

Jannes vertelt dat hij de wedstrijden thuis met zijn kinderen kijkt en als het er écht om gaat, dan gaat de zanger samen met vrienden bij een groot scherm kijken. “Met een biertje erbij. Dan wordt het een knalfeest!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.