In De Bauers – 20 Jaar Later zien we dat Christiaan Bauer nog steeds bij zijn ouders woont. “Ik ben nog bezig met mijn master en mijn vriendin ook. Dus ik denk dat ik hier de komende twee, drie jaar nog zit”, geeft hij aan in Weekend.

Na verloop van tijd wil de reality-ster uiteraard graag gaan samenwonen met zijn vriendin Kim. Momenteel is dit echter nog niet mogelijk aangezien zij nog studeert in Nijmegen en Christiaan in Leiden. “Dus voor nu is het gewoon handiger om nog even lekker thuis te blijven.”

Door het succes van de serie is de populariteit van Christiaan enorm toegenomen, toch moet zijn vriendin zich geen zorgen maken dat haar vriend zich zal laten verleiden door berichtjes van geïnteresseerde vrouwen. “’Daar ben ik eigenlijk niet mee bezig. Als ik berichten krijg, zijn het reacties onder mijn video’s of fotootjes, maar daar merk ik niet aan dat ik een soort hunk ben of zo, haha! Misschien Fransje, dat is meer de hunk van de serie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.