Onlangs kondigde Welmoed Sijtsma aan dat ze met Bob Verhagen opnieuw de liefde heeft gevonden. In Party lezen we echter dat het heel wat voeten in de aarde had alvorens de presentatrice zelfs nog maar contact kon maken met haar toekomstige vriend.

Welmoed kwam de liefde van haar leven namelijk niet tegen op een feestje of op een opdracht, maar op een exclusieve datingapp. De presentatrice koos voor dit alternatief omdat Tinder te openbaar is. De mannen op de site vond ze dan weer net iets té glad.

Gelukkig vond ze op een bepaald moment Bob tussen de potentiële kandidaten. Een knappe man, die naast zorgeconoom één van de oprichters is van Buurtdokters. Helemaal het type van Welmoed, dus uiteraard swipete ze hem naar rechts.

Het probleem? Bob had haar nooit naar rechts geswipet, waardoor de presentatrice telkens geconfronteerd werd met haar droomman, zonder dat ze hem kon contacteren.

Gelukkig besloot Welmoed haar stoute schoenen aan te trekken en de man rechtstreeks een berichtje te sturen op sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.