In februari 2024 kondigde Welmoed Sijtsma aan dat ze met Bob Verhagen opnieuw de liefde heeft gevonden.

Welmoed kwam haar toekomstige vriend tegen op een exclusieve datingsite, zo lezen we in Party. Alleen heeft Bob de presentatrice nooit naar rechts geswipet, waardoor ze nooit contact met hem kon leggen.

Daarna leek het wel alsof Bob overal in het leven van Welmoed verscheen. Ze zag hem op festivals, hij fietste door haar straat en ze hoorde hem zelfs op de radio. De presentatrice zag het als een teken en besloot om hem een bericht te sturen op sociale media.

“Ik schreef: ‘Creep hier, ik probeer je al vier keer te swipen. Ik zag je daar en daar, dus nu voeg ik je maar zo toe.’”, gaat ze van start. “Vrij snel kreeg ik een berichtje terug: ‘Hee Creep, je dacht: het is minder creepy als ik dat op maandag om twee uur ’s nachts doe?’ Toen was het ijs gebroken en spraken we af.”

Zowel Welmoed als Bob zijn zonder twijfel erg blij dat de presentatrice haar stoute schoenen durfde aantrekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.