De comeback van André Hazes is vooralsnog geen succes, getuige hiervan was de kaartverkoop van zijn Ahoy-concerten. Party spreekt zelfs van “uiterst teleurstellend” aangezien hij de muziektempel geen één keer heeft kunnen uitverkopen.

Vanaf oktober gaat de artiest het echter anders aanpakken. Zou mikt hij met zijn clubtour “Gastenlijst” op kleinere concerten.

“Niet voor het succes, maar omdat ik het wil”, gaat hij van start. “Dit najaar doe ik een clubtour langs kleinere zalen. Daar zie ik echt naar uit. Lekker dicht bij het publiek: met ze praten, lachen, ik kan niet wachten.”

De zanger zou zijn interesse in kleinere, meer intieme concerten hebben opgedaan tijdens een try-out in Zoetermeer. Dit deed hem namelijk denken aan zijn begindagen. “Juist dat intieme voelde goed: het ging opeens niet meer alleen om de zang, maar ook om de verhalen. Ik kon echt gesprekken starten met de mensen voor me.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.