In Party lezen we dat André Hazes zich steeds meer bewust is geworden van zijn fouten die hij gemaakt heeft in het verleden.

Eén van de zaken die de zanger nog steeds het meest achtervolgt is zonder twijfel de pijn die hij zijn vriendin Monique Westenberg heeft aangedaan door verschillende affaires aan te gaan met onder meer Bridget Maasland en Sarah van Soelen.

“Ik ben respectloos omgegaan met de moeder van mijn kind”, gaat André van start. “Ik ben verliefd geworden op een ander, een paar keer zelfs, en heb mijn gunfactor bij het grote publiek naar de klote geholpen.”

In het lied Vergeef je mij, toont de zanger dan ook zijn berouw tegenover de vrouw van zijn leven. “Ik kan je enkel smeken. Voor een tweede kans misschien. Want ik ben nu echt veranderd. En dat zal ik laten zien. Vergeef je mij?”, klinkt het in het nummer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.