Na een turbulente periode lijkt de liefde tussen André Hazes en Monique Westenberg terug als weleer te branden. In Party lezen we zelfs dat er maar één vrouw op de wereld voor de zanger zou zijn en dat hij zelfs aan trouwen denkt.

Toch stelt André zich één voorwaarde: “Als ik eenmaal weet dat ik het niet meer verkloot, graag!” De zanger vecht namelijk nog steeds tegen zijn grootste demon, namelijk alcohol. André besloot zelfs naar een ontwenningskliniek te gaan om met zijn verslaving te leren omgaan.

“Zeker wil ik met Monique Westenberg trouwen. Maar nog even niet. “Ik ben pas weer een half jaartje bezig met optreden en wil dat eerst zeker nog een jaar doen, zodat ik zeker weet dat het goed blijft gaan. Want ik kan wel zeggen dat ik nooit meer wil drinken en dat makkelijk ga volhouden, maar mijn valkuil was altijd de shows en de gezelligheid daarna.”

Laten we hopen dat André dit keer wel op het rechte pad kan blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.