De zomer is begonnen en dus trekken tal van Nederlanders op vakantie, dit geldt ook zo voor bekende Nederlanders, zélfs voor Sieneke. Opvallend aangezien deze niet echt een vakantieganger is.

“Ik heb een weekje in mijn agenda geblokt om met de kinderen op vakantie te gaan”, gaat de zangeres van start in Party. “Ik heb nog niets geboekt, maar ik wil dit jaar wel een weekje met de kinderen weg. Ik heb daar zin in.”

Al geeft Sieneke toe dat ze het vooral doet omdat het fijn is voor de kinderen om er even tussenuit te zijn.

“Mijn tante gaat naar Italië en zei: ‘Is het niet leuk als je naar ons komt?’ Misschien is dat wel leuk, maar ik ben meer van de last minute. Maar ik moest mijn agenda nu wel gaan blokken, omdat de zomer natuurlijk hartstikke druk is met optredens.

De zangeres is na vijftien jaar carrière dan ook nog steeds erg populair. Onlangs bracht ze het nummer “Hall Me Weg Uit De Sleur” uit, een echte zomerse plaat. Misschien daarom dat de zangeres plots zin heeft gekregen om op vakantie te gaan?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.