Een stukgelopen relatie zorgt vaak voor heel wat wrevel tussen de oud-geliefden. Om deze reden is het niet eenvoudig om vriendschappelijk met elkaar te blijven omgaan nadat de storm is gaan liggen.

In Party lezen we echter dat Linda de Mol en haar ex-partner Sander Vahle daar toch wonderwel in slagen.

In het voorwoord van haar magazine schreef ze onlangs nog. “San, dank je wel voor een 12,5 jaar durende mooie relatie, twee fantastische kinderen en gefeliciteerd met ons jubileum. We zijn ruim zestien jaar uit elkaar, maar als ik die lastige begintijd eraf trek, hebben we inmiddels de kristallen status bereikt: vijftien jaar gelukkig gescheiden!”

Het is heel duidelijk dat Linda haar ex nog steeds een warm hart toedraagt. “Als ik mijn zoon iets zie doen, denk ik vertederd, ach, dat heeft-ie van zijn leuke vader, in plaats van verdorie, dat heeft-ie van die zak geërfd.”

Getuige van hun goede band is ook het feit dat Linda tot op de dag van vandaag haar verjaardag viert met haar ex en oud-schoonouders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.