Het valt vaak voor dat koppels die scheiden daarna niet meer op al te beste voet leven. Al zijn er gelukkig ook gevallen waar het tegendeel bewezen wordt, zo lezen we in Party.

Een mooi voorbeeld hiervan is Willeke Alberti, die in totaal drie keer gescheiden is. Zo is de zangeres eerst in het huwelijksbootje gestapt met Joop Oonk, daarna met John de Mol en vervolgens met Søren Lerby.

Toch kan Willeke het nog steeds prima vinden met al haar ex-mannen. “Natuurlijk, het zijn de vaders van mijn kinderen!”, gaat ze van start. “En drie heel dierbaren mannen in mijn leven. Er zijn no hard feelings en we hebben veel respect voor elkaar.”

De zangeres staat er dan ook op om verjaardagen van kinderen of kleinkinderen in het gezelschap van haar ex-partner te vieren. “We zijn ontzettend blij met onze kinderen en kleinkinderen. Alles gaat in goede harmonie. Ik heb geen spijt van mijn huwelijken. Want er zijn drie prachtige kinderen uit voortgekomen”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.