Het leven lacht Ben Cramer toe, zo kunnen we afleiden uit een interview in Party. De zanger voelt zich erg gelukkig omdat hij, ondanks zijn leeftijd, nog steeds gevraagd wordt om op te treden. De artiest is dan ook erg begaan met zijn vak en blijft hij proberen om zijn optredens te perfectioneren.

Helaas gaat het met Carla, de vrouw van Ben, iets minder goed. “Ze heeft veel verdriet gehad van het overlijden van haar moeder en haar zwager die plotseling overleed twee jaar geleden”, gaat hij van start. “Dat hakt er wel in hoor. Maar ja, the show must go on.”

Ben doet echter zijn uiterste best om er voor zijn vrouw te zijn. “Door haar een luisterend oor te bieden”, zo legt hij uit. “Ik ben vijftien jaar ouder. Dat wil niet zeggen dat ik vijftien jaar meer ervaring heb, maar doordat ik ouder ben, heb ik veel passages al meegemaakt, dus ik kan daaruit putten.” Een levenswijsheid waar Carla zich ongetwijfeld aan kan optrekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.