“Gek hè pap, bijna iedere dag spreken wij elkaar, hebben wij vaak de grootste lol en plots krijg ik een dag later ineens een telefoontje dat het heel slecht met je gaat. Binnen enkele uren, ben je toch heel onverwachts overleden”, met dit bericht op haar sociale media maakt Rachel Hazes het overlijden van haar vader Jan bekend.

In Party lezen we dat de grote wens van Jan helaas nooit is uitgekomen, namelijk de familie terug samenbrengen rond een kerstdiner.

Sterker nog, de man verloor na verloop van tijd het goede contact met zijn oogappel André. “Met Dreetje heb ik het beste contact”, zei hij in een voorgaand interview nog. “Hij stuurt me iedere dag een sms’je. Geweldig. Als ik hem bijvoorbeeld om acht uur een sms’je stuur, heb ik er om één over acht een terug. Laatst op zijn verjaardag had ik hem geld gestuurd. Ach, dat heeft die knul natuurlijk niet nodig. Stuurt-ie me een sms’je dat dit niet had gehoeven. Hij wil liever weer eens een keer met mij uit eten gaan. Lief toch?”

Helaas besloten zowel Roxeanne als André om de begrafenis van hun opa aan zich voorbij te laten gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.