In Weekend lezen we dat Kees Stevens onlangs een grote droom in vervulling heeft zien gaan. Eerder werden namelijk al de opnames van het Sterren Muziekfeest Op Het Plein in Zeewolde ingeblikt. Daar mocht Kees zijn man John vergezellen met het nummer Vrienden Voor Het Leven.

“Ik heb daarmee weer iets van mijn bucketlist afgevinkt”, gaat Kees tevreden van start. “Want op het Muziekfeest staan was echt geweldig. Wanneer maak je dat nou mee? Groter wordt het niet!”

Al geeft Kees wel toe dat hij erg gespannen was. “Ik was zenuwachtig omdat Danny de Munk er ook was, want het is natuurlijk zijn liedje. We hebben Danny uiteraard gevraagd of hij het goed vond dat wij zijn nummer daar zongen. Het zou immers ook gek zijn geweest als iemand anders Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht had gedaan. Maar we hebben er een groot feest van gemaakt.”

Zonder twijfel hebben ook het publiek én Danny de Munk genoten van dit optreden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.