In het nieuwste boek van de familie Meiland “Achter de schermen bij de Meilandjes”, geschreven door Jan Dijkgraaf, lezen we dat de breuk tussen Montana Meiland en haar toenmalige partner Dirk Hoogstraten wel erg explosief gebeurde.

In Story lezen we dat Montana eind 2022 de relatie even on hold wou zetten en in alle rust over de toekomst wou nadenken. Dirk interpreteerde dit echter als een signaal om extra moeite te doen om zijn geliefde te overtuigen van zijn liefde en besloot het ganse huis te versieren met rozen en een speciale brief.

“En ik geloof dat hij het huis ook nog vol had gehangen met ballonnen, maar het kan dat ik het nu nog erger maak dan het was”, vertelt Dijkgraaf. “Montana was zo kwaad dat hij haar wens om een tijdje met rust gelaten te worden niet respecteerde, dat ze die Meilandiaanse daadkracht toonde die wij zo leuk aan ze vinden. Ze pakte alle kleding van Dirk die nog in haar huis lag op, smeet die in vuilniszakken, nam die bloemen en die volgens mij zelfs ongeopende brief mee en dropte het allemaal bij Dirks huis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.