Op 18 en 19 oktober staat Frans Bauer na dertien jaar opnieuw in de Rotterdamse Ahoy. Wanneer Party vraagt aan zoon Frans Bauer jr. wat hij hiervan vindt, geeft hij aan het erg tof te vinden. “Ik ben echt heel erg benieuwd hoe de show gaat worden en ben nu al trots op hem. Papa kennende zal het weer heel spectaculair worden.”

Frans jr. is naar eigen zeggen dan ook zo trots als een aap. “Ik vind het soms niet normaal hoe hij al die mensen meekrijgt, dat het helemaal losgaat. Ik vind dat bizar. En bij de theatertour zag ik dat hij mensen ook weet te ontroeren met zijn muziek, dat vind ik ook knap. Niet iedereen weet dat. Veel mensen denken bij Frans Bauer aan feestmuziek, maar hij heeft ook echt nummers waarvan je denkt: zo, wat ontroerend.”

Het is dan ook overduidelijk dat vader en zoon twee handen op één buik zijn. “Hij is echt mijn maat. Ik kan echt zeggen dat mijn vader mijn beste vriend is. En dat geldt voor ons allemaal. Mijn vader weet alles van mij. Soms ook dingen die hij niet wil weten, maar die vertel ik gewoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.