Frans Bauer jr. plaatst regelmatig modefilmpjes op Instagram waar de reality-ster laat zien welke kleding hij draagt. Opvallend: hoewel zijn stijltips voor mannen zijn, zijn maar liefst 95% van zijn volgers vrouwen. “Best wel schokkend”, zo vindt hij zelf.

Het doel van de filmpjes is volgens Frans jr. om te laten zien dat kleding niet duur hoeft te zijn om er leuk uit te zien. “De laatste tijd zie je bij veel jongens van mijn leeftijd dat het echt alleen maar merken moeten zijn”, gaat hij van start in Party. “Het enige merk dat ik draag, is Nike, van de sneakers die ik draag. De rest van de kleding die ik draag, is relatief vaak van middenklasse prijsniveau.”

Frans jr. geeft aan dat hij het gewoon heel erg leuk vindt om zijn kledij op Instagram te tonen. “Ik krijg er veel positieve reacties op, wat mij goed doet. Mensen hebben er ook echt iets aan, merk ik. Want ik krijg als ik een filmpje plaats soms wel twintig berichtjes van jongens en mannen die vragen wat voor maat ik van een bepaalde broek heb, zodat ze die voor zichzelf kunnen bestellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.