De knapste zoon van Frans Bauer, zo wordt Frans Bauer jr. wel eens genoemd door de Nederlandse media. Al lijkt de jonge reality-ster al deze populariteit niet naar zijn hoofd te laten stijgen, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party.

Zelf zou hij liefst iets in de anonimiteit doen, zo blijkt wanneer het weekblad aan de jongeman vraagt wat hij later wil worden. “Daar ben ik nog niet helemaal over uit”, gaat hij aarzelend van start. “Ik doe nu een horeca-opleiding en soms denk ik dat ik een eigen restaurant wil.”

Al geeft Frans jr. meteen toe dat soms zijn gedachten een heel andere richting uitgaan, namelijk naar die van management. “Ik hoef niet per se de manager van mijn vader te zijn, maar door hem zie ik wel hoe dit vak kan zijn. De horeca is natuurlijk heel zwaar werk. Dan heb ik op mijn vijftigste nieuwe knieën.”

Gelukkig heeft de tienerzoon van Frans nog alle tijd om uit te zoeken welke richting hij uit wil gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.