In 2023 lanceerde Dries Roelvink zijn gehaktballen met de ludieke naam De Ballen Van Dries. Wat begon als een leuke gimmick draaide uit op een heus succes, zo lezen we in Party.

“Van mijn ballen gehakt zijn er nu twee miljoen verkocht”, gaat de zanger van start. “Dat product staat in de top drie van alle vleesproducten bij Jumbo.”

Dries is dan ook erg begaan met zijn ballen en bezoekt regelmatig met zijn manager Frank Wisse de Jumbo-filialen waar de directieleden hem regelmatig aanspreken. “Goh Dries, we moeten het assortiment toch wel iets uitbreiden, want het is zo’n succes geworden met twee miljoen verkochte ballen gehakt. Niet normaal!”

Vervolgens kwam de artiest op het idee om de Spies van Dries te lanceren. “En naast De Spies van Dries is er ook nog iets anders nieuws: voor het EK Voetbal is De Ballenbak van Dries gemaakt met daarin mini gehaktballetjes”, vertelt hij trots.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.