Sinds Bouke Scholten met zijn Bouke & The ElvisMatters Band de tv-competitie The Tribute – Battle Of The Bands heeft gewonnen, staat het leven van de zanger helemaal op zijn kop.

In Party lezen we dat de zanger destijds ontdekt is onder de douche bij de lokale voetbalvereniging. “Iemand van de vereniging had me horen zingen onder de douche en vroeg of ik op een feestavond een liedje wilde komen zingen. Zo is het eigenlijk allemaal een beetje begonnen.”

De carrière van de zanger gaat momenteel ontzettend hard. Zo mocht hij onlangs nog op Koningsdag in Emmen voor koning Willem-Alexander optreden. “Dat je voor de koning mag zingen is natuurlijk best een eer”, legt Bouke uit. “We hebben ook nog Happy Birthday voor hem gezongen, in een soort rock-‘n-roll versie. En Máxima stond ook helemaal mee te swingen, dus volgens mij vonden ze het wel leuk.”

Verder stond Bouke in 2024 ook nog op het podium bij De Toppers in de ArenA. “Dat was ook iets om nooit meer te vergeten”, besluit hij trots.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.