De Familie Meiland is tot op de dag van vandaag nog steeds een erg graag geziene familie. Zelfs na al die jaren gaat Nederland maar wat graag voor de tv zitten om de avonturen van de familie op de voet te volgen.

Wanneer de reporter van Party vraagt of Erica Meiland ook zo’n groots en meeslepend leven had gehad als Chateau Meiland er niet was geweest, geeft ze aan dat dit vermoedelijk niet het geval zou zijn. 

“Ik werkte gewoon bij een bouwbedrijf”, gaat ze van start. “Daar had ik het heel erg naar mijn zin, maar dat was gewoon vier dagen in de week werken en op woensdag vrij. Gewoon lekker structuur, weet je wel. Daar verlang ik ook vaak naar terug, moet ik zeggen. Naar een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk. Maar ja, je maakt dan natuurlijk lang zoveel niet mee.”

De reality-ster doet dan ook de opvallende bekentenis dat ze eigenlijk het liefst anoniem door het leven zou gaan. “Ik ben het liefst gewoon in de tuin, waar ik mijn oortjes in heb, niemand mij zie en ik gewoon een beetje dom onkruid aan het plukken ben en bomen snoei.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.