Onlangs had het koningshuis nog eens een reden om een feest te geven. Prinses Alexia mocht namelijk haar verjaardag vieren. Een kolfje naar de hand van de feestprinses.

Dat de prinses van het uitgaansleven geniet is een understatement zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. In het verleden werden echter al meermaals foto’s en filmpjes naar buiten gebracht waarop te zien is hoe de prinses de bloemetjes buitenzet.

Alexia zelf vindt het best lastig dat de camera’s altijd op haar gericht staan. “Het is deel van deze tijd dat iedereen een camera mee heeft en alles kan filmen, foto’s kan maken en op sociale media kan zetten”, gaat ze van start. “Ik snap dat het interessant is als je iemand ziet die je herkent in zo’n setting, dat je dan een foto wilt maken. Maar ik voel me er wel heel beperkt door. Ik heb het gevoel dat ik niet kan doen en laten wat ik wil, zoals mijn leeftijdsgenoten. Omdat ik de angst heb dat dat allemaal op social media komt te staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.