De familie Meiland heeft een harde manier van onderling communiceren, zo kunnen we lezen in het laatste nieuwe boek over de familie. Maxime Meiland vertelt in Party dat dit inderdaad een commentaar is die de familie regelmatig te horen krijgt. “Zo zijn wij gewoon, We doen dat altijd zo”, zegt ze nuchter.

De dat de familie niet door één deur zou kunnen en dat Montana jaloers is op zus Maxime, is volgens de reality-ster een verzinsel. “Ik ben nooit jaloers”, gaat ze van start. “We zijn gewoon heel anders. Ieder doet wat hij of zij zelf wil en gaat er dan voor. Als ze van die fotoshoots heeft voor bladen, kan ik wel denken: wat gaaf dat ze dat doet! Leuk, had ik dat maar een keer. Maar aan de andere kant is dat niks voor mij.”

Andersom denkt Montana dat Maxime misschien jaloers zou kunnen zijn over hoe haar winkel het doet. “Want dat loopt gewoon goed. Zij heeft wel een kledinglijn gehad, maar dat lukte niet. Maar ik heb haar daar nooit over gehoord, dus dat zul je aan haar moeten vragen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.