In het nieuwe Meiland-boek van Jan Dijkgraaf komt naar buiten dat Martien enige tijd een relatie zou gehad hebben met een veel jongere man.

“Toen ik hem leerde kennen, was ik eind vijftig en hij achtentwintig”, gaat de reality-ster van start in Weekend. “Hij kwam een keer alleen naar het château in Frankrijk. Hij wilde eigenlijk voor een paar nachten boeken, maar we zaten vol. Toen zei ik: ‘Nou, weet je wat? Dan ga je toch gewoon op de tweede verdieping’, omdat we het zo gezellig hadden met z’n allen. En aldus geschiedde.”

Verliefd was Martien echter niet, zo geeft hij toe. “Mijn hart ging niet sneller kloppen. Als hij bijvoorbeeld op een zondag langskwam, was het heel gezellig en leuk, maar om vijf uur dacht ik wel: nou, ga je nou nog eens weg? Ik vond het dan allemaal weer te veel, dus ik was eigenlijk alweer blij dat hij vertrok.”

Wanneer de reporter polst of de man in kwestie wel meteen hoteldebotel verliefd was, legt Martien uit dat dit ook niet het geval was. “Het heeft lang geduurd voordat we gingen zoenen. Hij zei dat hij bi was. Ik dacht: o, waarom nu weer? Ook weer zo moeilijk, hè? En hij wilde kinderen. Dat lijkt me zo ingewikkeld voor jezelf, om niet te weten waar je op valt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.