De zomer is begonnen en dus trekken tal van Nederlanders op vakantie. In Weekend verklapt Ben Cramer zijn vakantieplannen.

“We hebben geen vaste plannen, maar meestal gaan we naar Zeeland”, gaat de zanger van start. “Ik vind het er prachtig. Aan de rand van Renesse is een heel goede camping te vinden, De Brem. Heel bekend ook. Het is van een goede vriend. Ik treed er ook vaak op en dan hebben we er een huisje. Heel gezellig.”

Toch geeft Ben aan dat het maar een korte vakantie zal worden. “We hebben twee schattige dieren thuis, dus we gaan maar kort. We vinden het altijd heel erg om de kat alleen te laten. We gaan een dag of vier à vijf en dan komen we weer terug. En dan gaan we ergens verderop in het jaar weer eventjes weg.”

Op reis gaan met het vliegtuig, hoeft voor Ben niet meer. “Te veel gedoe tegenwoordig, van wat ik allemaal lees … Niet te geloven. Laat maar gaan! En Nederland is ook mooi, én groot genoeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.