De zomer is aangebroken en veel mensen genieten van een welverdiende vakantie. Ook bekende Nederlanders kijken jaarlijks uit naar deze periode, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend. De reporter vroeg aan Marga Scheide wat haar vakantieplannen zijn.

“Naar mijn huis op Ibiza en naar Italië”, gaat de zangeres enthousiast van start. “Ik ga samen met een vriendin naar Puglia, een rondtrip maken. We vliegen ernaartoe, daar staat onze auto klaar en dan nemen we om de twee dagen een ander hotelletje. Op deze manier kunnen we het hele gebied uitgebreid zien, dus dat is heel leuk.”

Marga geeft aan dat ze al erg lang naar Puglia wil gaan maar dat dit onmogelijk was omwille van de ziekte van haar partner Michiel. “Ibiza deden we altijd last minute, maar zo’n tripje moet je wel echt goed van tevoren vastleggen. Nu ga ik met een vriendin.”

Ongetwijfeld dat Marga tal van verhalen zal hebben om te vertellen als ze terugkomt van dit avontuur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.