Het taboe rond botox lijkt grotendeels verdwenen te zijn, zo blijkt uit statistieken. Jaarlijks zouden zo’n 450.000 injecties gemaakt worden in Nederland en ook bekende Nederlanders steken hun schoonheidsingrepen niet langer onder stoelen of banken. In Party geeft Babette van Veen dan ook eerlijk toe dat ook zij hier ooit mee geëxperimenteerd heeft.

“Ik wilde mijn voorhoofdsrimpels laten wegspuiten”, gaat de actrice van start. “Maar de arts zei dat die daarvoor te diep waren. Toen heb ik een vouwtje in mijn neus laten wegwerken.”

Helaas raakte Babette door de injectie volledig haar natuurlijke mimiek kwijt, iets wat de actrice verschrikkelijk vond.

“Het heeft maanden geduurd voordat het spul was uitgewerkt. Ik doe het nooit meer”, concludeert ze vastbesloten.

Daarmee lijkt Babette lang niet de enige bekende Nederlander te zijn die zich uitspreekt over slechte ervaringen met botox. Er lijkt dan ook een mentaliteitsverandering aan de gang te zijn tegenover schoonheidsbehandelingen in het algemeen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.