Linda de Mol kreeg onlangs bakken kritiek over zich heen na de persdag van het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen, zo lezen we in Party.

De ster stond er namelijk op dat de pers hun vragen vooraf bezorgde. Sterker nog, de journalisten ter plekke mochten de vragen zelfs niet persoonlijk stellen want daar had Linda een persoon voor ingehuurd.

Dit soort taferelen kon er bij veel mensen niet in, aangezien enkel het koningshuis en grote sterren zoals Taylor Swift deze manier van werken handteren. Volgens het weekblad zou Linda ook bij dit selecte clubje willen horen. Andere stemmen geven dan weer aan dat het tv-gezicht op deze manier lastige vragen over Jeroen Rietbergen wou vermijden.

Hoe dan ook lijkt het een foute zet geweest te zijn van Linda, want bepaalde mediakanalen hebben door dit voorval besloten om Linda en alles omtrent Gooische Vrouwen volledig links te laten liggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.