Geruchten doen al even de ronde dat het financieel niet zo goed gaat met Gordon. Het tv-gezicht zag zijn miljoenencontract onlangs aflopen en verhuisde ook van het luxueuze The Palm in Dubai naar een goedkopere wijk aan de haven.

Daarbovenop laat de zanger Dubai even voor wat het is en verhuist hij tijdelijk terug naar Blaricum om zijn koffiezaak Blushing opnieuw te openen. Volgens kwatongen een inspanning om opnieuw geld in het laatje de krijgen.

Toch zal Gordon zich nog niet in zo’n slechte papieren bevinden, nemen we aan. De ster werd onlangs namelijk door Party gespot met een schoudertas van Fendi. Kostprijs? Een dikke 1600 euro.

Ook is hij momenteel bezig met Ruben van der Meer om een film aan een producent te slijten. Als het tweetal hierin slaagt, zal de kassa opnieuw rinkelen.

Op de geruchten dat Gordon definitief terug in Nederland gaat komen wonen, is hij kort. “Ik ga niet weg uit Dubai, want het heeft ook voordelen. Alleen ik ga niet meer permanent daar wonen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.