In Party lezen we hoe Timon Moll, de persoon die jarenlang als regisseur werkte voor de familie Meiland, hun onderlinge connectie ervaarde.

Soms ontmoet je mensen waarvan je denkt: dit klopt”, gaat Timon vol bewondering van start. “Het is altijd leuk geweest. We hadden ook weleens wat mot, want dat heb je in de beste families, maar de basis was echt vertrouwen.”

De Meilandjes en Timon hebben dan ook een ongelooflijk goede klik. “Erica zei laatst over mij: ‘Eigenlijk is hij gewoon familie.’ Dat ben ik natuurlijk niet, maar zo voelt het wel, want je gaat zo intensief met elkaar om en bent zo op elkaar aangewezen. Ik zat zo bovenop ze. Ik belde ze drie, vier keer in de week om gewoon te horen wat er speelt, waar ze tegenaan lopen, wat de plannen zijn voor de komende weken en wanneer wij weer konden langskomen om te draaien. Ik vind het een heel groot woord om te zeggen dat ik degene was bij wie ze hun hart uitstortten, want dat zou mij boven het plaatsen en dat was niet zo, maar ik was wel degene denk ik waar ze alles mee bespraken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.