In Party lezen we een interview met Timon Moll, die jarenlang met de familie Meiland heeft samengewerkt als regisseur. Onlangs was er veel in de media te doen om de uitspraak van Timon, dat Chateau Meiland eigenlijk al twee jaar te lang meegaat.

“Ik vind dat je op je hoogtepunt moet stoppen”, gaat de regisseur van start. “Na zes seizoenen, dus dat is drie jaar, want we maakten twee seizoenen per jaar, merk je dat je in herhaling gaat vallen. En daarmee zeg ik niet dat we geen leuke afleveringen meer hebben gemaakt, want we hebben nog steeds heel leuke afleveringen gemaakt. Maar je voelt dat dat het een herhaling van zetten is. En dan zeg ik: op je hoogtepunt stoppen.”

Of de familie het advies van Timon gaan volgen, dat is nog maar af te wachten. “Of zij doorgaan met Chateau Meiland is aan de zender en de familie. In principe loopt hun contract af dit jaar”, deelt de regisseur nog mee.

De meningen van de Nederlandse kijkers zijn alvast gemengd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.