De familie Meiland is terug thuis na een groot avontuur, zo kunnen we in Weekend lezen. De populaire familie is namelijk op pad geweest met de camper voor hun programma Chateau Meiland En Route. Hiermee treden ze in de voetsporen van de Frogers en hun programma Happy Campers.

“Happy Campers heb ik nooit gezien, maar ik denk dat mensen het leuk vinden om een gezin samen te zien”, gaat Erica van start. “De producent zei dat van de week ook: ‘We kunnen wel allemaal mensen erbij halen, maar dat is toch minder leuk dan wanneer jullie gewoon met z’n vieren of vijven zijn.’ Dingen ondernemen met elkaar, onderweg zijn, waarbij van alles kan gebeuren.”

Volgens Martien is het fijne aan kamperen dat je in een heel schattig plaatsje met allemaal leuke winkeltjes terecht kunt komen. “Dan blijf je daar een paar dagen. Maar je kunt ook ergens aankomen waarvan je denkt: nou nee. Op zo’n moment start je de motor en dan rijd je weer door. Je hebt het voor het zeggen. Als je online een hotel boekt op Mallorca, maar in het echt denk je: gatver!, dan zit je daar en kun je niet weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.